Avond-, nacht- en weekenddienst

 

 

De Doktersdienst Groningen (DDG) :  0900-9229 (€ 0,10 per minuut).

Indien u buiten de normale praktijktijden (dus op werkdagen van 17.00 uur tot 8.00 uur de volgende ochtend, in weekenden en op feestdagen 24 uur per dag) met spoed een huisarts nodig hebt.

Werkwijze DDG: Wanneer u spoedeisende huisartsenzorg buiten kantooruren nodig hebt en het centrale nummer 0900-9229 belt, zult u allereerst naar uw naam, adres-, bereikbaarheid- en verzekeringsgegevens worden gevraagd (houd deze dus bij de hand als u belt). Vervolgens word u enige tijd later (afhankelijk van het spoedeisende karakter van uw klacht) teruggebeld en word uw klacht verder afgehandeld. Dit kan zijn door middel van een telefonisch advies door de assistente of huisarts, een consult op de huisartsenpost in het OZG locatie Lucas te Winschoten, of 's nachts op de huisartsenpost in Groningen of een huisbezoek van een huisarts.

Indien het om een levensbedreigende situatie gaat, zal er direct een huisarts of ambulance met spoed naar u toe worden gestuurd. Voor meer informatie over de Doktersdiensten Groningen

http://www.doktersdienstgroningen.nl